Woning Rottum 1

De woonkeuken in dit huis grensde aan een schuurtje en had geen uitzicht. Met een doorbraak vanuit de woonkeuken naar het schuurtje en het plaatsen van een pui met terrasdeuren op het zuiden, kwam niet alleen veel daglicht binnen maar ontstond op eenvoudige wijze een kamer en suite met een geweldig uitzicht over het uitgestrekte Groninger weidelandschap.

 

 

 

(foto’s tijdens en na de verbouw)

1 overzicht nieuwe situatie.jpg
interieur in aanbouw, doorbraak naar keuken.jpg
terraszijde bestaand.jpg
openslaande deuren.jpg
detail nieuwe situatie.jpg
Achteraanzicht bestaand.jpg
interieur in aanbouw.jpg
Het uitzicht.jpg
buro zomerdijk | peter zomerdijk vormgeving
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© 2020 buro zomerdijk