Woning Rottum 2

De (kleine) schaal van de huizen op de wierde Rottum vormt een karakteristiek aangezicht. De wens om deze woning te vergroten met ongeveer de helft van het bestaande oppervlak kon worden gerealiseerd door een aanbouw in houtskelet achter de bestaande woning te plaatsen. Dit sober gedetailleerde bouwdeel voegt zich als vanzelf in de schaal van de omliggende bebouwing.

 

 

 

(foto’s tijdens en na de verbouw)

1 Topgevel houtskelet.jpg
aanbouw  op wierde rottum.jpg
aanbouw op wierde Rottum 1.jpg
overgang bestaand steen naar hout nieuw.jpg
gootdetail topgevel houtskelet.jpg
skyline Rottum.jpg
gevel terraszijde .jpg
aanbouw woning te Rottum.jpg
buro zomerdijk | peter zomerdijk vormgeving
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© 2020 buro zomerdijk