Werkplaats voor zorgboerderij Fraam

Na de brand op Boerderij Fraam in de nacht van 3 december 2018, waarbij de complete  Zorgboerderij verloren ging, kregen we in 2019 de opdracht voor een uitwerking van een werkplaats die we 10 jaar eerder al hadden bedacht. Op de bestaande voormalige mestkelder was door de vorige eigenaar een patio-muur gemetseld. Dit vormde voor ons de basis waarop een dragend stalen spanten frame is geplaatst. De schuur herbergt twee separate werkplaatsen voor houtbewerking. De cliënten van Stichting Sprank werken hier dagelijks aan mooie werkstukken in de dagbesteding.

 

Aannemer: Bouw- en Timmerbedrijf Boer

Constructeur: Hado B.V.  / Fledderus Ingenieurs

Ontwerp: Buro Zomerdijk

buro zomerdijk | peter zomerdijk vormgeving
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© 2020 buro zomerdijk