Een wijde blik verruimt het denken

De nieuwe eigenaar van dit, in traditionele stijl gebouwde huis, gaf ons een bijzondere opdracht. Hoe kunnen we vanuit onze luie stoel, maximaal van dit schitterende wierdenlandschap genieten? Dit huis staat namelijk aan de Ossengang op de wierde Biessum nabij Delfzijl. We kwamen met een voorstel, waarbij we de woning, met 3 moderne ingrepen en met respect voor de traditionele bouwstijl, een modern en licht interieur konden geven. In de donkere hoek met terugliggende gevel, kwam een groots panoramaraam. Het franse balkon, werd ongevormd tot dakkapel en de entree kreeg een herkenbare omlijsting. Alle drie de ingrepen zijn strak afgewerkt in zink.

 

Constructeur: Fledderus ingenieurs

Bouwbedrijf: R. T. Reijerse Spijk

Ontwerp: Buro Zomerdijk

_RIZ1100
_RIZ1083
biessum1
vo 5
IMG_5822
IMG_5821
_RIZ1097
_RIZ1098
_RIZ1087
_RIZ1082
_RIZ1092
_RIZ1084
IMG_7192
_RIZ1085
buro zomerdijk | peter zomerdijk vormgeving
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© 2020 buro zomerdijk